isabellaknutsson

En riktig slappardag

Godkväll!
Vi har haft en riktig slappardag söndagen till ära, en lugn morgon var det, båda barnen plus jag var sega och det hände inte så mycket. Runt 12 ville Aiden sova och det fick han, det jag inte var beredd på var att han ville sova hela dagen typ, han vaknade mellan 15-16! Han brukar sova 1 timme, max 1,5 timme..?
Under tiden som han sov bunkrade jag upp med godsaker och datorn nere i köket och såg ett gäng avsnitt av en serie, Jesseline sov mest, antingen snuttandes vid bröstet eller snuttandes på nappen i babysittern.
Jag gick också runt i min morgonrock till typ kl.15.. Hahah! Ibland behövs dessa dagar också faktiskt, inte bara full fart och måsten att göra, tror att barnen håller med mig också. Men jag har inte bara latat mig hela dagen, tvätten har svämmat över så jag har grejat med den under dagen, inget direkt ansträngande då torktumlaren tar ca 2 timmar att torka tvätten så typ varannan timme har jag fått byta.

Förresten, min mamma har varit i Ullared på Gekås idag och hon kom hem med ett fint klädset och en söt nalle till Jessie, visar senare så klart.

Nu ska jag gosa med barnen innan Aiden ska sova, tror det dröjer ett par timmar till innan han vill sova igen dock men aja, jag och Jessie ska ju inte sova förrän 23 tiden ändå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats