isabellaknutsson

en pyjamas/sparkdräkt

Godkväll fina människor!
Vill börja med att tacka er för att ni läser min blogg! Jag vet inte riktigt varför ni gör det men hade gärna velat veta faktiskt, så ni som vill lämna gärna en kommentar om hur ni hittade hit och varför ni fortsatt läsa min blogg?

Idag har jag gjort det allra sista med dop dekorationerna (tror jag, haha) och jag fick faktiskt en önskan om att visa er allt jag gjort och självklart kan jag göra det! Men inte just nu, det kommer upp inom de närmsta dagarna.
Vi har lekt och busat under dagens gång också, jag har varvat i tvättstugan några gånger och fixat med disk.
Och jag har gjort något helt nytt idag också nämligen pannacotta av algrensbilar, har inte hunnit provsmaka än utan första testet blir under Grey's, gjorde varsin till mig och pappa och är det gott så kommer jag skriva receptet till er 🙂
Har hittat mycket recept på goda cheesecakes, pajer, kakor och andra bakverk som jag vill testa att göra, får se när det blir bara, jag ska ju hinna baka bullar och andra kakor till dopet också.

Jesseline har klätt i sin pyjamas/sparkdräkt från next, tycker den är SÅ fin! Hon har också fått ha tunna bomullsvantar på sig idag, hon är väldigt kall om både händer och fötter vanligtvis men idag var det ovanligt mycket..

Nu när hon ligger på mage så putter hon iväg med benen, ser ut som hon försöker komma upp på knäna för att krypa men det får vänta ett litet tag till tycker jag 🙂

Och pannacottan, spännande! Ska bli roligt att testa något nytt, älskar ju algrensbilar så jag hoppas pannacottan inte är en besvikelse.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hur jag hittade in på bloggen har jag inget minne av faktiskt, haha! Men anledningen till att jag fortsätter läsa är för att bloggen innehåller allt av intresse hos mig. En riktig toppenblogg i mina ögon!

  2. Anonym

    Hej! Jättefin blogg! ? Kolla gärna in min också där jag bloggar om allt möjligt men också mycket om hur det är att leva med ångest och socialfobi. Kram!

stats