isabellaknutsson

dröm vagnen

efter att jag såg i blondinbellas blogg att dom köpt en tvillingvagn så blev jag kär!
den absoluta vagnen jag skulle vilja ha är en Bugaboo Donkey till mina barn, den verkar så smidig och bra.
Nummer 1 är ju att den ser väldigt fin och "stilren" ut!
Nummer 2, på bara några klick så får du tvillingvagnen att bli till en enkelvagn, hur bra är inte det? tänk om jag och bebis ska till bvc t.ex och Aiden är hemma hos mormor och morfar då är det inget bökande och krångel med en bred tvillingvagn, eller om jag och bebis ska ut och promenera själva då är det också smidigt att kunna få ihop till en enkelvagn!

det enda som hindrar mig för att inte köpa vagnen är priset då den kostar mellan 12-16000… jag får helt enkelt börja spara, jag har ju ett par veckor på mig innan den ska köpas, hahah!!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åh, en sån ska vi ha!! Nu kommer ju inte vår andra förrän i slutet av november, men att den kan användas till ett barn också är ju världens bästa argument för att komma en redan nu! ?

  2. Anonym

    Den är min solklara drömvagn ? hade den inte varit så dyr hade jag haft den när sonen föddes. Men får jag ett barn till i framtiden ska jag lätt köpa den vagnen. Så får den kosta vad den vill ?

  3. Anonym

    Den vill jag också ha om jag får ett barn till ? har en Bugaboo Cam3 nu och skulle inte kunna tänka mig ett annat märke på vagn ? älskar att det finns massor av accessoarer samt olika färger på sufletter att byta till om man vill. Nackdelen är som sagt att det är så jäkla dyrt! Det finns en fb-grupp för begagnade vagnar och delar som du borde kolla in ??

stats