isabellaknutsson

dagen, minskad aktivitet i magen, hos förlossningen

äntligen är denna dagen till ända, den har känts extremt lång!
vi har julpysslat och bakat pepparkakor på morgonen och förmiddagen och så fick jag åka in till förlossningen nu på eftermiddagen.

J har varit mindre aktiv under de 2-3 senaste dagarna så imorse ringde jag till min barnmorska och hon tyckte att jag skulle ringa förlossningen vilket jag gjorde och det hon på förlossningen sa var att jag skulle dricka ett iskallt glas med vatten och sedan lägga mig på vänster sida i 2 timmar! och under dessa 2 timmar skulle jag känna minst 10 rörelser men efter 2 timmar sängliggandes så fick jag ihop det till 9 rörelser.. ringde då förlossningen igen och dom tyckte jag skulle komma in för att kolla ctg och ultraljud. Allt såg iallafall bra ut och bebis uppskattas väga 2300g vilket är normalt så det kändes skönt att höra, har varit lite orolig över vikten med tanke på att Aiden var så liten när han föddes.

först ett kallt glas med vatten och sen sängliggandes blev jag i 2 timmar, jag underhöll mig själv med flera tidningar av vi föräldrar, lite bloggar, facebook, samtal med min vän och lite små bus med min älskade son.

här hade dom precis tagit blodtrycket som visade jätte bra, mådde inte toppen så passade på att vila lite innan ctg kurvan.

och här hade vi blivit uppkopplade på ctg, allt såg ju bra ut så oron jag hade var ju i onödan men det visste jag ju inte förrän efter alla undersökningar men jag är glad att jag åkte för nu kan jag vara lugn!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det är inte lätt med oron. "Mönstret" har jag hittat därav kom oron, dom dagarna vek så jätte jätte mycket ifrån det vanliga så därför fick det bli förlossningen. Ja det kändes jätte skönt när vi väl var inne och dom sa att allt var bra, jag kunde andas ut! ?

  2. Anonym

    åh vad jobbigt. känner med dig! så många gånger som jag varit orolig för mini i magen. man ska ju hitta något "mönster" men jag hittar inget. Ibland är hon helt galen så det gör ont av alla sparkar och ibland är hon lugn en hel dag och rör sig knappt. skönt att allting var bra och att du kan vara lugn nu! ?

stats