isabellaknutsson

dagen hos familjen Knutsson, Eriksson

​godkväll! 
Har har det inte hänt mycket idag, jag fick sovmorgon idag igen! Men vaknade av panik och undrade varför Pontus inte väckt mig så när jag kommer ut till tv-rummet ser jag en lite pojke som blev blev väldigt glad över att se sin mamma och kom krypandes och skulle prata och gosa, Pontus satt i soffan och tittade på medans Aiden lekte (helt slut efter en fartfylld morgon med sin son, haha)..
Lite senare fick vi besök av vännen Nathalie, alltid lika trevligt när hon kommer på besök och Aiden tycker det är roligt också, (han har ju någon annan än mamma och pappa att leka med för en gångs skull).
Efter det blev det lite sims för mammsens del och sen gick vi hela familjen ut på en liten promenad, något vi inte väntade oss var att det skulle komma regn..

Nu sitter jag och väntar på Grey’s ska börja, spännande avsnitt nu! Råkade gå in på en artikel om detta avsnittet och enligt det så kommer ju Derek dö!!! Jag är helt panikslagen och det verkar ju som att det kommer hända för i reklamen så säger dom ju att det är något avgörande som kommer att hända i kvällens avsnitt..?! 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats