isabellaknutsson

då var det dags igen

Sitter nu här och väntar på att Grey’s ska börja, ååh förra veckan satt jag och grät som en liten bebis och tårarna bara sprutade och det kommer ju garanterat hända denna veckan också.. Förklaringar och begravning, fy fan! Jag hatar sån skit i serier och speciellt när det är en sådan viktig person för serien det handlar om. Denna veckan är det dubbelavsnitt och det tycker jag är bra så förhoppningsvis så blir det inget gråtande flera veckor till.

Pontus ska strax lägga Aiden här hemma också så vi ska faktiskt titta på Grey’s tillsammans tyckte Pontus, men det återstår ju att se faktiskt, han kommer högt troligt springa över till grannen och hänga där, hahah!

Idag har iallafall denna mamman suttit i några samtal, mest till ett ställe faktiskt för att få allt rätt så det blev säkert 3-4 samtal fram och tillbaka. Annars har vi varit ute och gått 2 gånger idag, på förmiddagen tog bara jag och Aiden en promenad – pappa låg och sov. Och nu på kvällen tog vi en promenad hela familjen. Att en promenad kan göra så mycket, jag älskar att vara ute och gå, jag tycker det är mysigt faktiskt.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats