isabellaknutsson

BB väska – köpa allt nytt

jag har funderat lite kring förlossningen och vad jag ska ha med mig och om det är lättast att köpa allt nytt inför BB tiden. Med Aiden så glömde jag ju hälften av alla grejer när det väl var dags, jag fick med mig alla kläder till honom, lite till mig och inget i hygien väg så som smink, hårborste, hårsnoddar, schampo, balsam, ja allt det där så denna gången tror jag att jag ska köpa en fullsatt bb-necessär med allt detta så jag vet att jag har med allt.
även en bb-väska tänkte jag införskaffa och köpa alla nödvändiga kläder jag vill ha efter förlossningen så jag inte behöver tänka på det sen när det väl är dags.
anledningen till att jag inte packade ner massa inför förlossningen och BB tiden med Aiden var ju för att jag tänkte att jag skulle ta det när det blev dags men oj vad galet jag tänkte känner jag nu i efterhand, det var det absolut sista jag tänkte på! Hade det inte varit för min pappa så hade jag till och med glömt alla mina väskor inklusive Aidens grejer.
så jag har suttit och kollat lite på kläder jag skulle vilja ha på BB och även kollat ut väska, necessär och hygienartiklar.
får visa er en annan gång vad jag tänkt mig. Men där jag kikat är ju H&M, apotea, Lindex och Kappahl.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Något jag som pappa uppskattade var 1l energi dricka på flaska samt några proteinbars de var behövande då varan förlossning tog över 26 timmar varav jag var vaken i ca 50 h i streck ? kika gärna In hos mig

stats