isabellaknutsson

Ansträngande andning

Godkväll!
Aiden har precis kommit i säng, han har jobbigt med andningen nu igen så han får ingen ro alls nästan, så det blir vårdcentralen imorgon skulle jag tro, han har haft hosta ett par nätter men både idag och igår så har det även besvärat honom dagtid och det blir bara värre..
Jesseline ligger i babysittern och halvsover, jag utför lite "arbete" med bloggen, har flera inlägg som kommer upp inom kommande veckan, tidsinställer de flesta inläggen som kommer upp här faktiskt, det är mest bara morgonen och kvällens inlägg jag gör när det publiceras.

Jesseline har fått leka av sig i babygymmet flera gånger under dagen, hon börjar verkligen få tycke för det nu och det är roligt att se, hon ligger och viftar och sprattlar hej vilt av glädje!

Färskt söndagsfika, jag var så sugen på kladdkaka, eller choklad iallafall.
Aiden ville mest bara äta glassen, han är inte så mycket för kakor utan han älskar grädde, glass, vaniljsås och vaniljvisp, det som är till ex. Kladdkaka, paj eller kaka är inte så intressant, favoriten på dessert är nog chokladpudding och grädde.

Receptet på kladdkakan kommer upp i bloggen imorgon.

Min lille sjukling, vi var uppe och lekte lite och tittade på film, jag och barnen men efter en stund så fick han det jätte jobbigt och kom och la sig i mitt knä, usch vad ont det gör i mig detta, jag hör hur jobbigt och ansträngande det är för honom att andas men jag kan inte göra något åt det..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats