isabellaknutsson

anledningen till tidighemgång

största anledningen till att jag valde tidighemgång var för att jag saknade Aiden så himla mycket.

det började faktiskt direkt när vi åkte, Aiden låg och sov så jag fick inte chansen till att säga hejdå, pussa och krama honom. Men efter kontrollen på förlossningen vid 19 så bröt jag ihop, en av mina systrar skickade några videos på snapchat med Aiden i pyjamas och jag brast, jag var inte hemma och han skulle sova. Jag kände den enorma saknaden efter min son där och då och jag ville bara hem, typ avboka hela förlossningen. 
innan vi bokade rum på patient hotellet pratade vi med min barnmorska (jag hade just då) och i och med att jag fortfarande var öppen 4 cm vid 21.30 så tänkte vi att vi skulle åka hem istället men min barnmorska ville inte släppa mig, hon var rädd för att jag skulle tvingas föda i bilen om jag åkte hem och jag hade heller inte garanterad förlossningsplats i Borås om jag valde att åka hem. 
hon sa också att går allt bra med förlossningen så får jag tidigast åka hem 6 timmar efter. 
klockan 5 på morgonen dagen J föddes så frågade jag när vi skulle få komma till BB men det var fullt på vanliga avdelningen plus hotellet så vi fick sova på förlossningen och vid 8 på morgonen så frågade jag sköterskan om tidighemgång och hon fixade en tid till barnläkaren som vi fick besöka direkt, han godkände Jesseline och vi fick absolut åka hem om vi ville och det ville jag. 
vi åkte ner till förlossningen igen och jag fick i mig frukost, mamma och pappa åkte hem för att hämta bilstol och jag började packa, tiden gick så himla sakta just då kändes det som och jag kunde inte sluta tänka på min älskade son som väntade på mig hemma.
vi blev här alltså utskrivna från förlossningen och istället inskrivna på BB för BB-hemvård. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats