isabellaknutsson

Aidens utveckling

Nu sover lillpluttis och jag hade egentligen behövt vila men har ju ändå lovat ett inlägg om Aidens utveckling så jag gör det istället.

Hur ser du ut i dagsläget med vår lille kille? Jo allt ser jätte bra ut, han följer kurvorna på BVC, han sover två korta stunder på dagarna, en på förmiddagen och ah nu en gång på eftermiddagen, hela nätter sover han oftast också någon gång kan det hända att han vill ha välling. Han säger mamma och pappa mest hela tiden och han kryper! Som jag längtade efter det alltså men nu får man lite panik i vissa stunder för det finns ju inte en enda lugn stund då han bara sitter.. hahah! Han står stadigt på egna ben, med stöd så klart och han ställer sig upp med hjälp av föremål.
Nu händer allt på en gång känns det som, han har dessutom fått två tänder till på överkäke.
Vi har fått in väldigt bra rutiner i vardagen också vad gäller matning och nattning också och han visar tydligare vad det är han vill, är han trött så gnuggar han sig i ögonen och drar sig själv i öron och hår och så klart lite extra grinig, är han hungrig så ska han äta på allt, han stoppar allt i munnen och även då lite extra grinig, när han blir trött på en leksak slänger han iväg den över hela rummet.. hahah! Det är så skönt för att han har blivit en mera egen person, och det blir han ju för varje dag känns det som, små saker som han inte gjort tidigare t.ex. han har börjat med att visa att han är duktig, som när han ställer sig upp och jag eller Pontus inte ser så ropar han antingen mamma eller pappa för att vi ska titta på honom och berömma honom. 

På min instagram kan ni se ett videoklipp på när han kryper.
Några bilder från instagram och facebook, Aiden står själv med hjälp utav balkondörren, första kepsen (köpt på H&M), leker och busar med pappa, och till sist lek stund på lekplatsen med mamma och pappa.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats