isabellaknutsson

9/5-2015 – något ovanligt.

godmorgon!
jag har precis fått i mig lite frukost, jag har gått och små plockat hela morgonen här hemma och nu fick det bli en liten paus.
Igår hände något som sällan händer nu för tiden, eller rättare sagt aldrig! Jag låg inne i sängen och pratade med mamma och där var även Aiden, han låg först och pussade mig på munnen och på kinden och sen så la han sig på min mage och somnade! När jag och mamma la på så flyttade jag upp honom på min arm och vi hade det så himla mysigt att till och med jag somnade till en kort stund! Det att han skulle pussas tror jag lite har med att göra att jag pussar honom på munnen och på kinden varje gång han ska sova, min lille plutt så himla söt!
Senare mot eftermiddagen kom mormor, morfar och några utav mostrarna och en utav morbröderna hit för att hälsa på, vi fikade lite och pratade en hel del, pappsen min hjälpte till att sätta upp våra hyllor i tv-rummet och sen försökte vi oss på med lamporna i taket men allt blev helt fel, i en lampa funkade inte ens själva lampan, men till slut löste det sig med en utav lamporna som nu sitter i tv-rummet, den sitter lite galet eftersom att kroken hängde mitt i rummet och vi har soffan och bordet en bit bort från mitten.. Får väl se hur vi löser det här. Aiden hade det jätte kul igår, han lekte med sina mostrar, Annie, Sophie, Tuva och Moa och morbror Charlie och för ovanlighetens skull så fick han vara uppe lite extra igår kväll för att dom var här och när Pontus skulle byta på honom och ta på honom pyjamasen var det inga svårigheter, han brukar alltid ”bråka” och busa, vrider och vänder sig och kryper iväg men igår var han alldeles för trött för busande, och han somnade utan att leka och prata inne i sängen!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats