isabellaknutsson

9/4-2016 – klär i Livly

Godmorgon!
Hur är det med er? Här är allt helt okej, jag har väldigt ont i ryggen och vet inte riktigt vad det beror på, det kom igår och har blivit värre under natten, men jag sitter ju knepigt när jag ammar, det är sällan jag använder amningskudden (inte smart) plus att jag bär en bebis på några kilo och en pojk på över 11 kilo varje dag, så det kanske inte är så konstigt ändå när jag tänker efter..
Jag hoppas det går över snart för jag är helt låst känns det som, jag måste vara helt rak i ryggen, en rörelse och hela ryggen låser sig och jag får svårt för att andas och jag tappar även greppet så lite nervös är jag inför att hålla Jesseline.. Vill ju inte tappa henne!

Nog om det, det är lördag idag! Vädret såg väldigt lovande ut när vi vaknade men nu börjar det bli tjockt med moln och grått.. Hoppas det ändrar sig och solen tittar fram snart igen.

Igår fyllde Annie år och istället för en vanlig tårta så blev det glasstårta, bulle och kaka.

Jag fick hem en kallelse till tingsrätten, ska dit i slutet på maj. Rättegången är gällande Ps hot emot mig, dom la ner denna anmälan först för att P inte befann sig i Sverige men nu är han tillbaka och jag bad dom ta upp anmälan igen och så kom detta pappret.

Aiden ville låna mammas morgonrock imorse, tur att jag har två 😉 hahah!
Har försökt hitta en morgonrock för småttingar men har inte hittat någon jag vill att han ska ha så jag funderar på att köpa tyg och sy en istället.

Idag klär Jesseline i en body från Livly, jag beställde hem den ihop med en jätte fin sommarklänning och mössa, ni får se det i ett inlägg framöver.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats