9 SEPTEMBER 2018 | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

9 SEPTEMBER 2018

Hej på er!

Hoppas ni mår bra och haft en kanon helg! Min helg har varit lite utöver det vanliga, i fredags hade vi en lugn hemmadag och kväll jag och barnen. Jag mådde inte bra, åkte på en förkylning och trodde jag skulle få feber då jag frös jätte mycket. Lördag morgon vaknade jag och såg några meddelande från en bra vän till mig som bor i Borås och han ville gärna att jag skulle komma dit och vara med han och hans flickvän. Jag fixade barnvakt och dom kom hit och hämtade mig, hade en lång natt ihop med dom och massa andra roliga och trevliga människor, var inte hemma hos dom igen förrän 5 imorse, haha. Minns inte sist jag hade så roligt!

Idag kom jag hem till mina två fina barn som jag hade saknat, en natt utan dom känns som en evighet på något vis. Men jag hade jätte roligt och det var skönt att få komma iväg lite och bara få vara Bella och inte mamma.

Hur som helst, senare under kvällen så kommer ett ärligt inlägg del 2 upp här på bloggen. Jag ville kika in och önska er en fortsatt trevlig kväll. Antar att många tittar på valvakan också, tyvärr har min lilla tjej slarvat bort kontroll och lite annat till boxern vi har hemma så jag kan inte följa det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats