isabellaknutsson

8/5-2015 – hjärnan i högvarv

Godmorgon!
Idag har jag en extremt pillesjuk liten kille här hemma, han är på allt och lyssnar gör han inte.. Har sagt jajja säkert 20-30 gånger bara sedan 7 i morse..
Vi har också varit ute på en kort morgonpromenad, vädret såg så fint ut när vi stod inne men när vi kommer ut var det blåsigt och något kyligt.
Idag ska vi troligen få besök utav mamma och pappa, dom har rotat lite hemma och fått fram lite saker som vi kunde få vi har brist på lampor här hemma och det hade dom hittat hemma. Tänkte ringa henne om en liten stund och se när och om dom kommer.
För övrigt har jag hjärnan i högvarv inför Aidens 1-årsdag, vad ska vi köpa i present? Vilka ska vi bjuda? Jag hade ju velat göra egna inbjudningskort men samtidigt vet jag inte om jag skulle hinna med det och orka den stressen igen. Men jag ordnar nog upp något. Tårtorna står världens bästa mormor och morfar för, (mormor bakar dom såklart!), vi har våra planer på tårtorna men det avslöjar jag en annan dag. Och så ska ju kalaset vara hemma hos mormor och morfar, förhoppningsvis i ute i trädgården så vi hoppas på super fint väder!
Jag kan inte fatta att våran lille kille redan blir 1 år! Nu är det liksom bara 1,5 månader kvar typ. Tiden går fort, nästan FÖR fort!

 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats