isabellaknutsson

8/4-2015 – inget internet..

Hej!
Vårat internet har inte kommit igång ännu här så därför jag inte uppdaterat, bilder på lägenheten kommer upp i nästa vecka när vi fått in vårt internet.
Hela morgonen har jag legat i badkaret, jag har riktig mördar mensvärk och varmt vatten i badet är ju underbart! Jag förstår inte vart denna jobbiga och starka mensvärken kom ifrån för efter förlossningen har jag inte haft någon mensvärk..
Och Pontus har ju varit helt underbar hela morgonen, han gick upp med Aiden och lekte med honom, fixade frukost till oss, tappade upp ett bad till mig, bytte blöjan på Aiden och tog på han kläder.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    va tråkigt ? Vi har en frågestund och tävling på min blogg just nu! Den som ställer flest frågor och gör som reglerna säger vinner en länkning på min blogg för 400-600 läsare per dag!? delta gärna! Spelar ingen roll vilket inlägg du skriver det på men skriv att dessa frågor är till frågestunden!? Vill du även följa min resa som ung mamma så följ gärna oss på insta: @emmajohannaa89 ❤️ ha en fortsatt trevlig dag!

stats