isabellaknutsson

7 månader, rutiner och utveckling

igår glömde jag totalt av 7 månaders utvecklingen, så jag tänkte fixa ett nu.

nu vid 7 månader äter Aiden välling på morgonen, gröt vid 13 tiden, middag vid 16-17 och gröt igen vid 20-21 och emellan dessa tider får han rån, majskrokar, yoghurt eller så ammar vi.
han sover från 21-07 oftast och under natten vaknar han någon/några gånger för napp eller välling. Och så har han en liten middagsvila mellan 12 och 13 och så håller han sig vaken tills klockan 18 och då sover han en liten stund bara.

som ni redan vet sitter han helt själv nu på golvet, däremot sitter jag med honom ifall han skulle ramla och så leker jag ju självklart med honom. han har fått 4 tänder under dessa 7 månader, vilket är kul men ändå inte för när jag ammar och han biter.. mmhm, det gör så ont!!
han ligger på golvet några gånger om dagen och krypningen är nog inte så långt borta, han håller sig uppe väldigt stabilt på armarna och nu har benen börjat krypa uppåt också så snart håller han sig i krypställning. i nuläget putter han sig bakåt med armarna och ibland lite framåt men mest bakåt är det.

det jobbiga för min del är väl att han är fruktansvärt mammig och vill vara hos mig mest hela tiden, men gå-stolen underlättar många gånger men inte alltid. han börjar bli väldigt tung min bebis så det är lite jobbigt att behöva gå runt och bära på honom hela dagarna.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats