isabellaknutsson

5/5-2015 – sims nörd, kolla dagis

​godmorgon! 
Jag vaknade för en liten stund sedan, Pontus gick upp i morse med Aiden så jag fick sovmorgon. Och det är fullfart på Aiden här, han brukar älska att titta på tv:n men nej inte idag, han ska krypa runt precis överallt.
Igår hade jag en riktig nördar jag, jag satt och spela The sims 4 nästan hela dagen, lite pauser när Aiden skulle matas och ville ha någon att leka med. Mot eftermiddagen så kom mamma och Janne på besök och det var så trevligt, vi drack kaffe (cola zero för min del-hatar kaffe) och åt bullar som jag bakade för några dagar sedan, en hel del prat och skratt fick vi ju också och lille Aiden fick lite bus och mys med mormor! 

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, jag ska iväg och posta brev och så kanske vi går och besöker dagiset också och ser hur dom har det. Jag vill ju börja jobba och måste då ha in Aiden på dagis så vi ska skicka in en ansökan så han ställs upp på kö. Vi har ett dagis som vi ser ifrån våran uteplats och dit tänkte vi gå och så hoppas vi på att det är bra och att han får komma in där. 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats