isabellaknutsson

5/4-2015 – våran påskhelg

Hej!
Vet ni vad? Vi har fått lägenhet!!! Jag och lillpluttis var iväg i torsdags förra veckan och skrev kontrakt på en lägenhet i Vara och samma dag hjälpte min svägerska och hennes pojkvän/sambo oss att flytta, fort och helt oplanerat gick det med flytten men så himla skönt! Vi har haft händerna fulla hela helgen, i torsdags gick jag och grejade och fixade sent in på natten och samma sak gjorde jag i fredags så hela påskhelgen har gått åt till flytt och fix så vi har inte haft tanken på påskfirande. Tur att Aiden fortfarande är såpass liten och inte förstår allt med högtider! Vi har iallafall börjat komma i ordning ordentligt, jag har skruvat upp hyllor och satt upp tavlor och annan inredning, dock är det tomt på väggarna i köket och vardagsrummet just för att vi ska få nya tapeter någon gång nu under april.

Igår tog vi en liten paus med grejandet och tog en promenad i det fina vädret och Pontus skulle hem till sin mamma för påskmiddag. Under promenaden passade vi på och kolla på ett dagis som ligger 5 minuter härifrån så på tisdag ska jag ringa och prata med dom och sätta upp Aiden på kö så han får börja där efter sommaren, ICA och Willys är en promenad på 10 minuter, BVC en promenad på 5-10 minuter också så vi har allt ganska nära ändå och det känns jätte bra!

Nu har vi precis lagt lillkillen med välling, han trivs bra här hemma första natten hade han svårt för att sova men det är förståeligt men nu går nätterna jätte bra. Han har en egen lekhörna i vardagsrummet som han älskar att spendera dagarna i.

någon dag i veckan tänkte jag att jag skulle ta lite bilder på lägenheten och visa er, dock ser det väldigt tomt ut med tanke på att vi inte har direkt mycket möbler, speciellt inte för sådan här stor lägenhet och så har vi dessutom bott i en stuga som det inte fick plats hur mycket som helst heller. Det är en enorm omställning faktiskt, från att bo i en liten stuga på 25 kvadrat till en stor 2:a på 68 kvadrat! 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats