isabellaknutsson

3 saker som gör mig ledsen

i december så gjorde jag ett inlägg om 3 saker som gör mig glad och nu tänkte jag berätta motsatsen, alltså 3 saker som gör mig ledsen.

missade ni inlägget från december kan ni läsa det här

– att se mina barn ledsna, spelar ingen roll om det är på grund av skada, sjukdom eller vad som faktiskt. När Aiden blir ledsen och gråter börjar jag gråta, dock hejdar jag mig allt jag kan för att inte göra honom mer ledsen.

– känslan av att inte räcka till som mamma, ibland så kan jag faktiskt få den känslan, just att känna att jag inte räcker till för mina barn, jag är ensamstående med 2 barn vilket innebär en hel del jobb och ibland så får jag känslan av att Aiden inte får tillräckligt med tid med mig, jag gör allt för att han ska känna att jag finns för honom men ibland så vill jag bara bryta ihop för att han kanske känner sig utanför.

– När någon i min familj har en jobbig dag, exempelvis om något utav mina syskon har det jobbigt i skolan så blir jag uppriktigt sagt ledsen.
Under höstterminen så hade två av mina systrar jobbigt i skolan med deras så kallade vänner och dom var upprörda och ledsna och det gjorde ont i mig att se dom så och jag kan ju inte förneka att jag själv satt och grät när dom berättade vad som hände i skolan..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats