isabellaknutsson

28/8-2014

Godmorgon! 
Jag sitter här med det finaste jag har, min son! Han äter för fullt och är på väg att somna, han vill gärna ligga vid bröstet och bara snutta och somna till det, men efter ett tag så släpper han och jag sätter för amningskupan då blir han ledsen för att han var ju inte alls färdig med snuttandet.. Jag har blivit hans napp, jag har inte tvingat han att ta nappen utan han har fått komma till mig och jag har gett han vad han vill ha, igår försökte jag ta nappen när han släppte bröstet och då fortsatte han att sova tills det att jag la han på sängen. Han är så bedårande söt, gullig och underbar och mitt hjärta krossas när han är ledsen och skriker, men jag försöker låta han ligga en stund innan jag plockar upp honom och börjar vänja mig vid lite skrik men efter en viss gräns så måste jag annars blir jag själv ledsen. 

Idag är det BVC, hoppas inte lille Aiden tänkt sova nu fram tills dess för jag hade behövt få badat honom, men bara för det så kommer han säkert sova.. Men det är inte hela världen, han får väl bada när vi är hemma igen 🙂 
Förutom BVC har jag inte mycket planerat idag, måste skicka iväg paketet till H&M med Aidens kläder så han får tillbaka det så fort som möjligt.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats