isabellaknutsson

28/10-2015 – marknad, fynd och fika stund.

hej!
sen uppdatering idag för att jag och Aiden har varit på marknaden med moster Ida, jätte trevligt hade vi, vi kikade omkring lite och jag fick köpt varsin pyjamas till barnen och en tröja och 3 par strumpor till Aiden. Även 2 snygga väskor fick jag köpt som jag tänkte ha som skötväskor, jag är inte någon prut människa men bästa Ida lyckades få ner priset.
Aiden fick också en fin skjorta med väst men faktiskt inte av mig utan moster Ida köpte det, jag tittade lite för att se ifall det fanns något fint han kunde ha på jul och tillslut hittade jag skjortan och västen men så fort jag hade bestämt mig för att köpa setet så var Ida där och drog det ur händerna på mig, himla gullig är hon!
Efter turen på marknaden var Ida kaffe sugen och vi alla behövde ha i oss att äta så vi gick till cafét i byn, tog en fika och pratade. Jag och Aiden har haft en toppen förmiddag med bästa Ida och det är något vi snart får göra om!

det jag fyndade på marknaden kommer upp under dagen.

det blir en del fika med en son som börjat äta mer och mer
till mamma blev det en grov fralla med ost, skinka och grönsaker, Aiden fick en ostfralla som mer eller mindre slets i bitar, äpplekaka till ”efterrätt”
jätte gott var det och jag tror att Aiden tyckte det också

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats