isabellaknutsson

27/3-2016 – vår påskafton

Godmorgon!
Hur är det med er? Här är allt bra, jag är jäkligt trött men jag piggnar till snart skulle jag tro, första timmarna på morgonen är hemska..

Igår på påskafton tog jag och barnen en liten promenad till affären, köpte hem blöjor till Jessie och annat gott. Senare hade vi några från släkten över på middag, min faster och kusin samt flickvän och senare så kom en vän till oss allihop också.
Vi hade jätte trevligt, några drack lite grann och några höll sig nyktra, vi skrattade och snackade skit hela kvällen. Och framåt 20 tiden så smällde vi raketer som kusinen hade köpt med sig, Aiden, Tuva och Charlie fick följa med ut och titta, Aiden blev inte jätte fascinerad men han tittade och blev inte rädd. Jessie var inne med sin mormor och min faster och blev inte heller rädd, positivt måste jag säga, för det blir ju mycket vid både nyår och påsk.
Efter raketerna fick Aiden gå och sova, jag och Jesseline satt nere med dom andra till 23 för då hade hon somnat så jag tog med henne upp och satte mig och tittade några avsnitt på en serie innan jag kunde somna.

Aiden vill alltid ha en snödroppe när vi går förbi dom och får han ingen så blir han jätte ledsen, men när han får en ska han sitta och mosa sönder den plus dra av bladen..

Påskmiddagen, jag verkligen älskar både julbord och påskbord och för våran del så ser det nästan likadant ut faktiskt. Rödbetssallad, prinskorv och köttbullar är nog det bästa på borden, Aiden älskar rödbetssalladen också typ bara de han vill äta.. Haha

Och här var vi ute och tittade på raketerna, tycker raketer är så fint! Alla färger och sprakande.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats