isabellaknutsson

26/8-2014

Hej! 
Hemsk dag! Jag har varit iväg hos tandläkaren och fick veta att jag hade ett hål som måste lagas och är ganska akut och även två andra hål som inte förändrats sedan förra året men hon ansåg att det är läge att ta dem nu så det inte blir värre. Det jobbiga är att jag måste tillbaka redan idag, eller i det fallet får jag väl skylla mig själv för just i det ögonblicket hon frågade så svarade jag ja.. Men det är väl lika bra att få det gjort. Kanske inte hinner ta alla tre men kanske två iallafall. Jag frågade också ifall jag kunde få salva för att lägga på tandköttet innan bedövningen sätts men det kunde jag inte få med hem utan då får jag komma in lite tidigare istället.
När jag var liten så älskade jag att gå till tandläkaren men nu efter flera år så hatar jag det, det är rena mardrömmen att gå dit! Värst är bedövningen, jag hatar när dom sätter den. fy fan vad ont den gör! Och för att jag absolut inte ska känna något när dom borrar osv. så måste jag ha minst tre bedövningar.. 

Nog om tandläkarskräck, jag fick hämtat ut kläderna från bubbleroom igår och jag är helnöjd! Alla kläderna sitter perfekt och skit snyggt. 
Nu ska jag fokusera lite mer på min son och även byta blöja. 

Love B 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej! Tänkte bara kika in och säga att jag gör headers just nu, gratis… gör efter dina önskemål och efter mina kunskaper. Släng in en kommentar om du är intresserad, hejsvejs 🙂

stats