isabellaknutsson

26/6-2015 – dagisplats till Aiden&i Nossebro

​hej! 

Nu har vi kommit till Nossebro, eller rättare sagt vi har varit här nu ett par timmar. Jag var hemma från jobbet idag faktiskt för att jag vaknade och förkylningen hade kommit tillbaka rejält, vaknade med ett extremt halsont och trodde att jag åkt på halsfluss och även en näsa som det var bom stop i och inte nog med det en fruktansvärt öm och slö kropp, precis som att jag legat i feber hela natten exakt så kändes det. 

Jag låg och vilade en liten stund medans Aiden sov och sen när han vaknade så var det bara att kliva upp och se glad ut. Jag kände mig piggare och piggare allt eftersom så jag städade lägenheten innan vi skulle åka. Och idag fick vi dessutom besök utav pappsen och faster och lämnade presenter då Aiden fyller år på söndag. Jag har också ringt till kommunen och dagis så att jag kan få en placering för Aiden omgående, han har dagisplats från och med augusti men med tanke på situationen i nuläget så måste jag ha dagis nu kort och enkelt jag och Pontus har gått isär och bor inte längre ihop och därav har jag bråttom med dagis och efter några samtal så får jag ett glädjande samtal strax innan pappa Jarmo kom och hämtade oss, Aiden har fått dagisplats från och med måndag! 

Vi kom hit strax innan 15 eller något, har knappt kollat på klockan om jag ska vara helt ärlig, vi satt och prata lite smått jag och dom andra och Aiden fick sitta och gunga i trädgården då världens bästa morfar satte upp bebisgungan mormor och morfar hade liggandes och sen så blev Aiden satt i sandlådan med morbror Charlie och så nöjd han var där, han verkligen älskade det. Han försökte äta sanden 3 gånger men jag försökte ge honom nappen hela tiden och ’även några leksaker så han inte skulle tänka på att äta sanden och det funkade jätte bra fram tills att han kastade iväg alla leksaker och satt med bara sanden i händerna. 

Love B 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats