isabellaknutsson

26/4-2016

Godmorgon finisar!
Jag blir såå trött på detta väder! Vaknade imorse och det snöade!!
Igår hade jag fullt upp och tänkte inte på bloggen, vi gick fram till leksaksaffären och jag fick köpt en hel del presenter till Aiden, massa bilar.
Och så fick jag postat inbjudningarna till dopet, det börjar närma sig och jag känner lite panik över det hela.. Jag har inte hunnit baka och planeringen inför uppdukning och placering av bord kör ihop sig i huvudet och om det blir dom som jag tänker mig så blir vi mellan 35-40 personer och jag vet inte om det får plats..
Imorgon ska vi iallafall åka iväg och handla till det som ska bakas så jag kan sätta igång, min syster Moa ska hjälpa mig att baka också, känns tryggt faktiskt. Hon tar studenten nu i juni och har gått bageri och hon är jätte duktig så vi ska nog hinna detta.

Hur som helst så löser det sig tillslut, och idag får jag släppa dop planeringen och tankarna för lillebror William fyller år så vi ska äta tårta och ha en trevlig dag.

Min lilla prinsessa med sin fina pyjamas, hon tycker om att sova med pyjamas vilket är lite ovant för Aiden ville inte sova med pyjamas, han ville sova hud mot hud med mamma som bebis.

Pyjamas från next

Och nu på morgon har vi bjudits på snö, det har snöat flera dagar nu men det har försvunnit lika fort och jag hoppas denna snön också gör det.
Nu ska vi ju ha sol och värme, inte snö och kallt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats