isabellaknutsson

25/9-2015 – våran dag

hej!
jag har totalt glömt bort att blogga idag, jag har varit iväg nästan hela dagen faktiskt så därav dålig uppdatering, dagen började först med blöjbyte och välling och så skulle jag själv få i mig frukost och piggna till. Sen efter det så fick jag en beställning på tre nyckelringar som jag satte mig med direkt och när Aiden sov så hoppade jag in i duschen, rakade benen och la i hårinpackning, himla skönt! Och efter det så blev det en längre stund framför spegeln, kände att jag fick passa på medans Aiden ändå sov och efter sjukperioden här hemma så kände jag att jag fick göra ett litet lyft!

När Aiden väl vaknade så gick vi med mormor till affären och handlade lite grann och så gick vi till min faster en stund och satte oss där och pratade en stund och efter en stund så skickade bästa Ida som äntligen blivit frisk så jag och Aiden gick förbi affären och köpte fika och gick sedan hem till henne och pratade och skrattade, Aiden fick klappa vovve och katt till en början var han livrädd men efter ett tag så gick det super bra och han gick fram själv och klappade.
nu är vi hemma igen och jag är seg och utmattad, får se hur denna kvällen blir. kanske somnar jag super tidigt ikväll också igår somnade jag nämligen redan vi 22!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats