isabellaknutsson

25/6-2015 – full lägenhet&lite om jobbet

godkväll!

istället för fullt hus så har jag full lägenhet, jag fick hem en ny soffgrupp i förra veckan så just nu har jag 3 soffor i mitt tv-rum, en bäddsoffa och två vanliga i skinn. Men iallafall, som vanligt är det ju jag och Aiden men vi fick ju två av systrarna/mostrarna och dom får i nuläget dela på bäddsoffan och igår kom Nathalie så hon får ta ena skinn soffan. Just nu håller jag på och tvättar, ska snart ner till tvättstugan igen och kolla torktumlaren, så jag får torrt kläderna, men tyvärr hinner inte allt bli torrt. Tvättade bara det absolut viktigaste idag, just för att jag och Aiden har brist på kläder och även handdukar.

Vad gäller jobbet då, med tanke på att jag jobbar hela dagarna så blir ju bloggen väldigt mycket lidande och jag är helt slut efter jobbet och så här på kvällarna, men iallafall jag jobbar på stenhårt och det har lönat sig jag har fått beröm två dagar i rad nu och det känns helt underbart! Efter allt som hänt nu det sista i mitt privatliv och när jag är på jobbet och får höra hur duktig jag är osv då blir jag så himla glad. Det sista har ju både jag och Aiden varit sjuka så det har ju inte varit mycket jobb men denna veckan har jag verkligen gjort mitt bästa trots att jag inte är fullt frisk och det känner jag, men jag ger inte upp. Förhoppningsvis får jag fortsätta efter sommaren också och det vore så skönt, Aiden har fått dagisplats från och med augusti men jag ska försöka ligga på dom lite och se ifall han kan få komma in så fort som möjligt med tanke på att jag jobbar just nu och har lite svårt med barnomsorgen för tillfället. 

Nu måste jag ner i tvättstugan och sen så ska jag sätta igång och plocka lite här hemma för imorgon ska vi åka till Nossebro och stanna där över helgen.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats