isabellaknutsson

25/10-2014 – två månader kvar till jul

gooood morgon!
idag fick vi sovmorgon! vi sov inne i huset i natt faktiskt, det regnade hela kvällen och jag hade ingen lust att bära ut Aiden. Nu har vi fått i oss frukost, Aiden blev jätte trött efter gröten och ligger nu i min famn och sover. Tänkte lägg han i mormor och morfars säng strax. Han sover ju så gott i min famn men för att det inte ska bli någon vana och sen bara sova i mammas famn så måste jag.

Alltså igår kväll fick jag en ordentlig chock, igår var det BARA 2 månader kvar till jul! Vart tar tiden vägen? I somras fick jag min älskade son och snart ska han få fira sin alldeles första jul! Galet vad tiden går! Jag har börjat köpa julklappar till Aiden, lite lego (som ni vet) så tänkte jag att jag skulle köpa kläder också och någon mer leksak. Tycker det är lite svårt faktiskt men samtidigt inte, jag måste ju hejda mig så det inte blir hur mycket som helst.. hahah! Men hittar jag flera saker så har jag svårt för att bestämma mig..

Nu tänkte  jag passa på att lägga en liten sminkning och sover han länge så ska jag försöka platta håret innan han vaknar.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det är otroligt att tiden går så fort, hela graviditeten sprang förbi och nu första fyra månaderna med min son känns som en vecka.? hahah! Ja verkligen, så underbart och mysigt som jag längtar! <3

  2. Anonym

    Ja jag undrar med vart tiden tar vägen, ska bli underbart att få fira min allra första jul tillsammans med min fina kille! Måste med kolla runt på julklappar ! ?

stats