isabellaknutsson

24/5-2016 – orolig sömn

Hej och godmorgon finisar!
Vilken jobbig natt vi haft, igår kväll la jag mig med Jesseline och tittade på en serie och somnade under ett avsnitt men någon gång runt 01.30 så vaknade både jag och Jesseline med ett ryck, det hade börjat åska… Aiden låg i sin säng och var orolig och kunde inte alls sova ordentligt, jag fick gå runt här hemma för att vagga Jesseline för annars kunde inte hon sova.. Tillslut kunde jag lägga mig med henne bredvid men hon skulle ligga på en egen kudde och utan täcke för det var alldeles för varmt.
Barnen somnade om men jag hade svårt för att somna om, jag tycker verkligen inte om åska så därför kunde jag inte somna.. Låg och hörde både regnet och åskan men tillslut så slutade det regna och åskan avtog då somnade jag direkt.. Hahah

Igår hade Aiden pusskalas med lillasyster i babygymmet. En dag tror jag att dom kommer bli väldigt tighta, på ett ömsesidigt sätt alltså.

En ny body fick hon på sig igår, ny och ny jag köpte den för några veckor sedan men det var första gången hon använde den 🙂

Lek i sandlådan blev det också, jag märker mer och mer hur och vad Aiden lär sig som igår han la ner sand i skålen och slog med spaden, bar den till sandlådan och vände den upp och ner, alla steg mamma lärt han grejar han själv nu, han känns så stor men ändå är han liten skrev hans gudmor och moster igår och jag håller med.

Igår i värmen klädde jag i en klänning från Chiara Forthi, den är super fin och väldigt luftig och skön i värmen vi hade under gårdagen.
Mina ballerina är köpta på skopunkten, tror till och med dom hade medlemserbjudande på just dom nu 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats