isabellaknutsson

24/2-2016 – folksam försäkringsbolag

hej vänner!
vi har varit på läkarbesök på bvc idag, faktiskt för en stund sedan, det blev ett väldigt sent besök för det var ont om tider när vi bokade för ca 4 veckor sedan.
Som förväntat blev Jesseline klart godkänd efter läkar kontrollen och vägning och mätning, det blev dock lite förvirring med huvudmåttet men det fixade sig i slutändan.
Storebror fick också följa med till bvc idag, han fick plötslig feber igår kväll och har varit hängig, gnällig och slö hela dagen plus att han inte velat äta men efter en snabb koll i öron och hals så fanns inget konstigt. Hoppas han frisknar till under nattens gång så vi slipper vårdcentralen imorgon.

här försökte jag få i Aiden lite att äta, äppleklyftor som han brukar äta, lite goda chokladpraliner och vatten, inget dög..

jag har tecknat en ny barnförsäkring, denna gången hos folksam.
Vi hade Ace innan men valde att byta, däremot inte av någon större anledning faktiskt utan bara att Ace är så ”dolda” medans folksam är så offentliga och på något vis känns dom tryggare.
plus att jag fick en bra rabatt för Jesseline om jag tecknade en försäkring på henne innan 1 år.
båda barnen fick barnförsäkring och jag en olycksfallsförsäkring, har inte haft en tanke på försäkringar innan jag fick barn och tyckte det var löjligt men nu är det en självklarhet för alla 3!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats