isabellaknutsson

24/11-2015 – hostan är tillbaka, vanligt med mycket förkylning

godmorgon!
vi har inte haft någon toppen natt här hemma, Aiden har fått extrem hosta nu igen så vi har sovit jätte dåligt, han har vaknat flera gånger för han hostat och ropat på mig, så bricanylen fick han använda sig av igen. Och inte nog med hosta så verkade han ha ont i öronen, båda dessutom.. Jag fick absolut inte röra vid öronen för då skrek han och vände bort hela tiden, så en alvedon fick han för det och efter en längre stund somnade han tillslut om.
fick lite smått panik och kände mig som världens sämsta mamma som inte kan hålla min son frisk och så fort vi går ut så blir han sjuk trots att jag tar på han massa kläder, men efter att jag läst på 1177 så lugnade jag ner mig, det är vanligt att barn under 3 år får förkylning ofta och speciellt när det finns barn som går i skola osv. Vi bor ju hemma hos min mamma och pappa och här har jag mindre syskon som går i lågstadiet och därav kan det bli mycket med förkylning.
jag hoppas att vi snart får ha våran frisk tid och Aiden slipper hosta och förkylning speciellt över julen så vi båda kan njuta av den!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats