isabellaknutsson

2/4-2016 – en dag på lekplatsen

Godmorgon!
Lördag igen, med halvdassigt väder.. Fy så tråkigt men jag hoppas det ändras under dagen.
Idag kommer pappas morbror och sambo kommer hit på middag idag annars så blir denna lördag ganska lugn. Vi brukar inte alls ha mycket planer vardagar som helger och det tycker jag är skönt, när vi väl planerar så blir det oftast inte som planerat ändå.

Igår hade vi en trevlig dag, men också en väldigt kall sådan.. Jag, barnen och 4 av mina syskon gick till lekplatsen och där mötte Nathalie upp oss också, det var riktigt kallt.. Barnen frös och vi vuxna frös, det var inte kul så efter någon timmas lek och spring gick vi hem för att värma oss.
Väl hemma var det läggdags för de små och Jessie ville äta, och där satt jag nästan hela kvällen med en bebis i famnen som bara ville äta. Och vi kom i säng någon gång mellan 23-00.

Jag har köpt en ny vårjacka till Aiden, jätte fin blev han i den och han tyckte mycket om den, när han skulle prova den ville han inte ens ta av den igen.
Nya skor fick även han, dom han hade förra året är alldeles för små nu så vårskor var ett måste.

Efter att bilderna tagits så fick Aiden faktiskt på sig vantar, han blev iskall om händerna, tur att han fick på sig dubbelt upp med tröjor iallafall.

Även denna mamman fick en ny vårjacka, en kort modell av parkas, älskar den! Stilren och snygg i marinblå färg.
Ser inte så mycket av den på bilden men jag ska försöka få en bättre bild på den framöver.
Jag sa till mina systrar igår att jag själv tycker jag ser ut som en riktig mamma, med promenad och lekskor och en parkas, idealet av en mamma typ känns det som.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats