isabellaknutsson

23/3-2016 – effektiv morgon

Godmorgon!
Vi har haft en effektiv morgon, Jessie har sovit större delen av morgonen och jag och Aiden har duschat tillsammans, borstat tänderna och jag har sminkat mig och fixat håret i en hästsvans, har också ringt samtal och skickat iväg ett mejl.
Nu däremot har lillsnuttan vaknat och ligger och äter, och när hon har ätit ska jag fixa uppe i rummet, bädda sängar och plocka lite. Även om vi inte är där så mycket så blir det kaos, grejer och leksaker överallt..

Får se vad vi ska hitta på idag, det ser ut att bli lite tråkigt väder här idag så utelek kanske inte är aktuellt men jag hoppas det vänder!

Sista jag och Aiden duschade tillsammans hade jag megamagen. På bilden var det bara 100 dagar kvar tills Jessie var beräknad och det kändes som en evighet, nu är hon 2,5 månad och det känns som hon alltid funnits hos mig!

Magen saknar jag enormt och att känna Jesseline sprattla och leka cirkus, men jag saknar inte att vara gravid så mycket som jag trodde att jag skulle göra, att få barn tätt var jobbigare än vad jag kunde föreställa mig. Jag hade så himla ont i ryggen, konstant, dygnet runt..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats