isabellaknutsson

22 JUNI

Hej på er!
Vi fick jätte fint väder igår senare på eftermiddagen så jag och barnen gick fram en sväng, mötte upp min vän Nathalie och så gick vi alla till affären, köpte dricka och lite gott så promenerade vi hem till henne och satt utanför och pratade om allt mellan himmel och jord, lyckligtvis fick jag ett sug på mjukglass så vi gick och köpte det, satte oss på lekparken och Aiden fick gunga, han skulle testa alla gungor innan han var nöjd och efter en stund följde vi Nathalie hem för att vi sedan också skulle hem och sova, klockan var 20 då.. Haha tiden går så fort när man har roligt. Men vad trevligt och roligt vi hade, jag har saknat min fina vän! Hon är tyvärr inte hemma så ofta så det är sällan vi träffas.
Idag är det också fint väder och jag passar på att tvätta, så smidigt att kunna hänga ut tvätten, torktumlaren tar ju ca 3 timmar och torka en maskin så man hinner aldrig bli klar känns det som…

Jesseline har blivit en riktig knubbis, precis som storebror var som bebis, så gulligt!
Mitt mamma hjärta smälter verkligen när jag ser henne, världens finaste tjej!

Och lite fika mellan tvättarna, många kanske reagerar på att det visas mycket fika och sött här i bloggen men vi lever inte på fika och godis men jag anser att vi lever bara en gång och det skadar inte med extra sött.
Aiden älskar godsaker, nästan mer än vad jag gör men jag försöker balansera hans sötintag mer än mitt egna så allt jag lägger ut äter inte han utav, bara så att ni vet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats