21/1-2016 - bvc, mamma&barn | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

21/1-2016 – bvc, mamma&barn

hej!
skön förmiddag har jag haft, Jessie har legat i sin babysitter och sovit non-stop i ca 3 timmar, så jag har sminkat mig, städat och gosat med prinsen.

idag har vi hembesök av bvc, Jesseline ska vägas och så blir det prat med sköterskan. denna gången känner jag mig lugnare inför besöket än vad jag gjorde med Aiden, nu kan jag ju detta med amningen och inget som känns osäkert och jag kan min dotters alla signaler osv, med Aiden var jag smått osäker inför besöket och ville inte göra eller säga något fel inför bvc sköterskan.

jag och mina fina barn igår ❤ osminkad och sliten mamma syns halvt på bilden men det bjuder jag på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats