isabellaknutsson

20/6-2015 – midsommar&förkylning…

hej!
Klockan slog precis tolv och jag tänkte strax gå och lägga mig. Vår midsommar har varit mycket trevligt och mysig, vi har spenderat denna hemma hos min mamma, pappa och alla syskon. Vi har ätit midsommar mat och sen gick vi till midsommarstången och Aiden fick dansa omkring med sin gudmor Annie, när vi kom hem blev det tårta och godis, jordgubbar och grillning strax innan småttingarna skulle sova.
Sedan vi kom hem från midsommarstången så har jag känt mig fruktansvärt hängig och så hade jag ont i bihålorna och nu så har det bara blivit värre, jag har fortfarande ont i bihålorna, men nu rinner näsan, halsen börjar ömma och hosta kommer smygandes.. Fy fan säger jag bara! Jag hatar att vara sjuk och värsta jag vet är att jag med garanti kommer smitta min lille pojk och även syskonen och alla andra här hemma.

Nu på kvällen har vi varit ute och gått en sväng, jag, mamma och pappa och då passade vi på och tog svängen förbi min ingifta kusin som hade faster och andra roliga personer där som var pratglada och vingliga.. haha!
Men nej, nu måste jag gå och sova innan jag somnar här vid datan! 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats