isabellaknutsson

19/7-2015 – 60-tals fest, Aiden går och går, med bästa vännen

godkväll!
jag har haft så mycket annat än bloggen i tankarna idag, det är så att pappa fyller 50 år nu i augusti och då ska vi ha en fest för honom och vi satt och diskuterade lite om tema och med tanke på att han är född på 60-talet så tyckte jag att ett 60-tals tema vore perfekt! så vi har suttit och spanat på maskeradkläder och massa annat roligt, jag har tagit på mig det mesta ansvaret vad gäller lek och skoj på festen så jag har en hel del att komma på just nu håller jag på med en tipspromenad om 60-talet det är roligt men svårt! för jag måste ju googla på allt då jag inte vet ett skit! hahah jag har lite andra tankar också på vad jag ska hitta på men det ska finnas lite överraskningar för gästerna och födelsedagspappa!

och vardagen då? Aiden har gått hela dagen, inte mycket krypande för hans del och jag vet jag tjatar men jag måste bara, jag är världens stoltaste mamma!!!!
Vi båda mår jättebra och har kommit in allt nya nu sedan vi kom tillbaka till mamma och pappa och Aiden älskar att vara här vilket jag också gör!
Igår kväll kom min fina vän Ida hit och vi satt och pratade i timmar om allt och ingenting och sen blev jag bjuden att följa med och grilla med henne och hennes sambo och deras vänner, och så otroligt trevligt och roligt jag hade! mamma tvingade näst intill iväg mig när Ida frågade så jag hade inte mycket till val men det lät ju så himla lockande att få spendera tid med en av mina bästa vänner som jag inte träffat på länge!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats