isabellaknutsson

19/4-2016 – ingen vanlig tisdag

Godmorgon fina!
Idag är det en speciell dag här hemma, världens bästa mamma och mormor fyller år idag!
Jag och barnen överraskade med en utav hennes favoriter av parfym.
Barnen har fått på sig fina kläder, Aiden har skjorta och jeans, Jesseline har klänning och strumpbyxor men jag sitter fortfarande i min morgonrock och mjukisar.. Haha!
På tal om morgonrock, jag funderar på att sy in min i både armar och kropp för den är jätte stor, tog storlek M just för magens skull men nu är den borta så den är vääääldigt stor nu..
Eller om jag ska köpa en ny och lägga ner denna bland mina mammakläder istället, den är väldigt varm och skön men nu börjar ju sommaren allt mer närma sig så en tunnare mer åt kimono hade nog varit bättre kanske.

Igår var ju vi på Bvc också och Jesseline fick sitt första vaccin, det gick bra, jag var såå nervös och hade panik typ, men hon fick ha nappen och höll i mina tummar hon knep så hårt med händerna så jag tappade typ känseln i tummarna.. Usch jag hatar sprutor och jag vet ju hur ont jag har av det så ska jag tvinga min 3 månaders bebis att ta det, tur att dom glömmer fort! Någon minut efter så skrattade hon och log som vanligt.
Än så länge har hon inte åkt på någon biverkning, hon har varit öm i låren bara men det är ju ändå förståeligt tycker jag.

Lilla Jesseline igår innan Bvc, vet att jag tjatar men hon kan ligga i babygymmet länge nu, men hon vill gärna ha någon i närheten så hon kan prata, hon är väldigt pratglad av sig och det är så roligt! Får se om hon är snabbare med själva talet än vad Aiden var.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats