isabellaknutsson

18/9-2015 – på jakt efter syskonvagn, otroligt samtal

hej på er alla fina!
J var ovanligt aktiv imorse när jag vaknade, morgonen brukar h*n inte vara så aktiv längre, utan det är mest på kvällen.
Men jag klagar inte, för storebror stod i sängen och ropade på mig ändå så jag var tvungen att gå upp ändå.
Vi har inte gjort speciellt mycket nu på morgonen faktiskt, Aiden har velat sitta i knät och mysa en del så har vi fått i oss frukost och jag har fått på mig mitt fina ansikte! jag fick också ringt ett samtal till H&M då Aidens väst har gått i sönder, dragskon på dragkedja har hoppat av så jag har beställt hem en ny och så ska jag skicka tillbaks den trasiga, fick också ett samtal nu i förmiddags som gjorde mig helt tokig, helt otroligt egentligen vilket bemötande man kan få utav myndigheter, inget jag kan gå in på i nuläget tyvärr.
Idag hade jag velat åka och titta på en vagn på babyproffsen men närmsta är i Borås och med tanke på att det inte är bäst med bussar härifrån så kan det bli lite svårt.
Nu blir nog några utav er lite förvirrade då jag beställde en vagn från lekmer/cdon och glömt uppdatera er gällande den vagnen, jag fick nämligen inte den vagnen, den tog helt plötsligt slut!
så nu är jag på jakt igen efter en syskonvagn, och med tanke på att det inte finns så mycket syskonvagnar som jag tycker är passande så är detta super svårt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats