isabellaknutsson

17/9-2015 – Örebro och tillbaka, mysig morgon

godmorgon!
igår blev det ingen kvälls uppdatering, jag var iväg i Örebro med R på hans jobb och sen hem igen, han kom och hämtade mig vid 16 och sen var vi inte tillbaka här förrän vid 22 och då var jag så trött så jag orkade inte blogga, trots att vi åkte fram och tillbaka för hans jobb så var det roligt, vi pratade och skrattade nästan hela vägen – jag höll på att somna på vägen hem.. hahah!
Det var skönt att komma ut lite faktiskt efter ett par griniga och sjuka dagar med min son så kändes det skönt att få andas ut lite!
Aiden var hemma med mormor och mostrar till en början och efter ett tag kom även morfar hem från jobbet, allt hade gått jättebra här hemma och läggningen hade dom inga problem med, han somnade nästan direkt trots att morbröderna var lite livade.
jag har inte riktigt velat lämna Aiden så jätte gärna med tanke på allt han gått igenom med P och inte haft någon större trygghet än till mig, men nu känner jag att han nog klarar sig utan mamma på kvällen vid läggning, tidigare har jag smitit iväg efter att han somnat men han har ju inte bara trygghet till mig längre utan mormor och morfar är lika trygga!

Imorse väckte Aiden mig vid 6.40 och när jag tittade på klockan så tänkte jag bara nej! men jag var faktiskt piggare än vad jag hade räknat med, dessutom har Aiden bara vaknat 1 gång i natt så vi har ju kunnat sova.
Det är ju så tråkigt nu med mörkret fast samtidigt lite mysigt, istället för att tända upp hela huset med lampor så tände jag faktiskt några ljus imorse, himla mysigt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats