isabellaknutsson

17/2-2015 – snabbaste läkarbesöket

hej!
vi har haft en lång dag, vi sov lite längre än vanligt med hostan vi har blir det inte mycket sömn på natten.. Jag gick iväg till skolan och Aiden var hemma med mormor och morfar.
Och sen har dagen bara rullat på som vanligt, jag passade på att duscha medans Aiden sov, vi har lekt och busat och sen var det dags för mat och då fick jag panik, Aiden har sedan en tid tillbaka haft massa slem i halsen som han inte får upp och när vi åt så satte han i halsen på grund av detta sega slem och han fick inte upp det, jag såg hur han blev helt röd i hela ansiktet jag lyfte upp honom mot min axel och typ hängde han över så magen låg på min axel och tillslut kom det upp mat och massa slem. Då kände jag att det var dags att kontakta läkare, på grund av allt slem har han svårt för att andas, svårt för att äta och han hostar konstant. Jag kontaktade 1177 och fick prata med en jätte bra sköterska och jag förklarade för henne hur allt låg till, vi fick en tid på jouren i Borås och fick träffa en enkel och lätt läkare, snabbaste läkarbesöket jag varit på, inte ens 5 minuter var vi där inne och han fick bricanyl utskrivet. 

Nu är vi hemma igen iallafall och Aiden har fått sin medicin och inom ett par dagar kommer han förhoppningsvis bli bättre. 

Love B 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats