isabellaknutsson

1/4-2016 – snabbt&lätt

Godmorgon finisar!
Sovit gott? Vi har sovit ganska bra, Aiden vaknade 1 gång runt 1-2 och då ville han ha välling, annars har Jesseline vaknat ett par gånger, hon har varit snutte sugen hela natten, så fort hon tappat bröstet har hon gnytt, hon har kommit in i något då hon nästan bara kan sova vid bröstet.
Vi har inget planerat idag, är det fint väder under dagen så tänkte jag att vi skulle ta en promenad, kanske en sväng till lekplatsen också, annars tar vi dagen som den kommer.

Igår var det dåligt med uppdatering men jag satt fast vid datan hela dagen nästan, rensade bilder och så gjorde jag en fotobok, har inte beställt den än för jag blev inte jätte nöjd så ska kika mer på den innan jag beställer.
Tog en liten paus från datan också och gick en sväng till affären, hämtade ut några paket och så gick vi förbi Nathalie som hade en gammal vän hemma och vi gick allihopa hem till oss för att umgås, trevligt!

Över till annat, 1:a april idag, har ni lurat någon eller blivit lurade? Jag har ännu inte blivit lurad men det kommer väl, jag är såå lättlurad och går på nästan allt..! Hahah
Jag är inte alls bra på det med att lura faktiskt så jag kör på som vanligt.

Jag köpte ett par nya skor, promenadskor faktiskt, trodde aldrig jag skulle köpa ett par själv, har alltid varit emot just sådana här skor och tyckte inte om när man fick ha liknande som barn..
Men så sköna dom är, älskar dom! (Om man nu kan älska ett par skor)

Och lite kvällsgott, yoghurt kvarg, kesella och hallon!

Jag har verkligen kört fast i denna kombon, så gott! Det funkar ju liksom när som också, en god frukost eller kvällsmat, dessert och efterrätt eller bara något extra gott i vardagen. Har man allt hemma så är det ju snabbt och lätt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats