isabellaknutsson

13/6-2015 – på egen hand & sommarplaner

Hej!
Då var det lördag och jag är ledig, imorse sov jag och Aiden till 9 och då va det dags för välling och när han hade ätit upp fick han komma över och mysa med mamma i sängen men rastlös som han blev klev vi upp och jag tog disken mesans Aiden satt i matstolen och åt puffar från Ella's när disken var klar åt vi frukost och Aiden fick äta lite vanilj kvarg helt själv, jag hjälpte honom lite så han skulle få in tekniken med skeden och det gick bra fram tills att han upptäckte att det var mycket lättare att doppa handen och slicka och sen efter en kort stund så upptäckte han ännu en sak och det var att det var mycket roligare att kladda med kvargen! Jag duschade av honom efter och sen har han fått krypa omkring och leka.
Just nu håller Pontus på att storstäder lägenheten, han har dammsugit och skurat av golven och nu torkar han av köksluckor och listerna?! Jag är i chock!!
Och jag då, jo jag sitter bara och njuter ute på balkongen och kikar runt lite på vad vi ska hitta på i sommar, jag jobbar hela sommaren men helgerna går ju att göra något, vi funderar på att hyra en stuga på en camping och bara bada och ha det mysigt, men vi har också – vi = jag hahah – funderingar på Borås djurpark med övernattning, Skara sommarland med övernattning och Leo's lekland. Men det är svårt, Aiden är liten och kommer inte minnas detta som vi gör men det kommer ju tas bilder osv och då vill vi ju hitta på något kul!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats