13 APRIL - UTEPLATSEN | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

13 APRIL – UTEPLATSEN

Hej finisar!

Hur mår ni? Vi mår bra här, barnen är på bättringsvägen, Jesseline är inte alls hes längre och Aiden är inte lika snuvig.

Vad ska ni göra till påsk? Vi har inga direkta planer, jag är inte inringd på jobb hittills iallafall så jag och barnen får nog mysa tillsammans under påsk, äta god mat och massa godis!

Igår hade jag möte med studievägledaren och vi pratade om framtida studier, har inte spikat något ännu men jag ska iallafall söka till olika program och köra hårt med engelskan, matten om jag orkar och har tid.

IMG_8154

Jag har börjat göra iordning uteplatsen på baksidan, eller ha hela baksidan, jag har dragit upp buskar och fått lägga jord här och var på gräset för det var stora hål och gropar. Och så är det ju plattor, som jag fått rensa, det var ju inte gjort speciellt mycket innan jag flyttade hit så jag har fått slita med uteplatsen en hel del.. och så har jag fått hem 2 krukor som jag tycker är super läckra! Har planterat murgröna och rosor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Annons
stats