isabellaknutsson

12/6-2015 – skolavslutning

Hej på er!
Nu var det ett tag sedan sist, men jag har jobbat och slitit hela veckan förutom i måndags för vi skulle haft ett möte på förmiddagen och sen eftermiddagen men första hade dubbelbokats så det blev inget men andra mötet kom jag iväg på och det var i nossebro så jag och Aiden var hemma hos min mamma och syskon hela kvällen.
Denna veckan har gått väldigt fort måste jag säga och inget har hänt direkt. Igår var vi i nossebro i flera timmar, jag och lillpluttis tog bussen strax efter halv sex för att titta när oliver lillebror/morbror/gudfar slutade 9:an! Det var ganska stressigt fram tills att det började vid 19, först jobbade jag hela dagen fram till 16 och sen fort hem, packa ner det som skulle med och sminka mig sen iväg till bussen och jag gillar att gå tidigare så vi 17 kom vi iväg efter mycket stress, vid 18 kom vi till nossebro och blev upplockade av min faster, fort hem till mamma och byta om för att vi skulle hinna väg allihop tills att avslutningen började och med många små barn så får man gå tidigt.

Idag jobbade jag sista dagen för denna veckan och jag är helt färdig just nu, ett skönt bad senare ikväll låter inte fel!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats