isabellaknutsson

12/5- 2016 – bilder från gårdagen

Godmorgon!
Gårdagen var bra trots blåsten, Aiden lekte ute för fullt och jag gömde mig i skuggan med Jesseline.
Senare mot kvällen gick vi fram till affären och jag hämtade ut ett paket med mitt nya schampo som är helt underbart för mitt hår, visar sen.
Nu är det ännu en ny dag och jag har ordnat med min föräldrapenning och ringt familjerätten gällande faderskapet på Jesseline och P har begärt faderskapstest, så trots ett full späckat maj så vill dom att jag får in en dag till Lidköping vilket är svårt och nästan omöjligt, får se om det går att lösa på annat sett eller så får det bli i juni.
Jag har inget emot faderskapstest men när en person vet att det är ens barn tycker jag det är barnsligt, onödigt och rent ut sagt omoget. Personen i fråga skriver att det är hans dotter osv men ändå kräver faderskapstest…
Men hur som helst, jag gör detta och får allt överstökat så jag slipper tänka på det mer, båda barnen har en pappa på papper men det är också allt för nu iallafall 😉

Ett fint träd som vi gick förbi igår, tycker alla träd med blommor är så fina! En utav våra grannar har ett japanskt körsbärsträd och det är SÅ fint! Synd bara att det blommar så kort tid.

Underbara barn!

Prinsen, han har inte fått in tekniken på trampandet men han springer med cykeln istället och det ser SÅ roligt ut!

När Jesseline låg i magen så gjorde jag denna, ett fint vagnhänge med bjällra och så står det "mammas prinsessa"

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats