isabellaknutsson

12/3-2016 – gudfar på besök, iPhone 6s plus

hej på er alla fina!
Vi har bara myst omkring här hemma idag, jag ser ut som en sliten mamma (enligt mig själv) och Aiden myser omkring i en onepiece, Jesseline fick också på sig en imorse (men bajsade ner den) och jag märkte hur smidigt det var att dra på varsin på barnen så det kommer bli fler gånger! Speciellt då barnen tycker om dom.

Och så har vi haft besök, Jesselines gudfar hade äntligen ledigt från jobbet och hade tid att komma hit! Han hade med sig 2 presenter också, massa fina kläder som kommer användas till sommaren, visar bilder framöver.
Nu undrar nog många vem hennes gudfar är och det är Robin, jag har känt honom sedan jag var typ 13-14 år och han får en alltid att skratta! Jag tror att Jesseline och Robin kommer få en bra relation i framtiden och det är någon hon kan prata med om hon behöver.
Gudföräldrarna till mina barn har jag valt från hjärtat, jag har verkligen tänkt framåt och vilka som skulle finnas för mina barn och än så länge känns mina val helt rätt.

telefon då, jo jag lämnar Xperia och går över till iPhone, fick höra idag att jag äntligen köpt en riktig telefon, haha!
Valet grundades på färgen och så ville jag ha förändring, jag har haft Xperia i 3 år så det var väl dags för något nytt.

vill också tacka er alla för era tips och rekommendationer, många tyckte Xperia speciellt här i bloggen men mina nära tyckte iPhone och denna gången sa magkänslan iPhone.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag tror jag blir det, hoppas det iallafall ? den är SÅÅÅ fin! ? åh fy vad tråkigt! ? Men vissa tror ju att det bara handlar om födelsedagar vilket det egentligen inte gör..

  2. Anonym

    Du kommer bli sö nöjd ska du se med nya mobilen, jag har också en ROSEGOLD ? apropå faddrar/gudförälder känner personligen jag valde fel, för ingen av dom som vi valde uppmärksammat någon av barnen mer än när de fyller år ?

stats