isabellaknutsson

1/12-2015 – ingen chokladkalender, bekymrad

hej! 
dåligt med bloggande nu på morgonen men jag har suttit med lite mejl, beställningar och så är jag ju mamma så tiden finns inte riktigt till allt.
Men nu sover Aiden, dock vaknar han väl snart igen då han sovit en stund men nu är det mesta gjort och jag fick lite tid över till bloggen.
det är 1:a december idag, hur underbart är inte det? snart jul och januari!! och jag känner mig lite kass som mamma faktiskt för jag har inte köpt någon chokladkalender till Aiden! Jag har hela tiden tänkt att jag har tid på mig men imorse när syskonen började prata om julkalendern så kom jag att tänka på det, får köpa hem en senare under dagen istället, det är ju inte försent liksom.

Över till annat, jag har haft ilningar ”där nere” och i bäckenet sedan igår och ibland så får jag en kramp liknande smärta längst upp i benet, precis vid ljumsken, när jag går precis som jag fick med Aiden veckan innan han kom och det har kommit och gått sedan igår också plus att J ligger och trycker på ischiasnerven bak i ryggen så emellanåt får jag så ont så jag varken kan sitta eller stå, så medans storebror sover så passar vi på att vila också.
Imorgon ska vi till mvc så jag får väl prata lite med min barnmorska och se vad hon säger, just i och med att dessa ”smärtor” och ilningar skedde veckan innan Aiden kom så blir jag smått bekymrad men jag vet ju också att det inte alls behöver betyda att J kommer om en vecka. Men oron finns ju där med tanke på mina tidigare erfarenheter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats