isabellaknutsson

10 saker ni inte visste om mig.

Här har ni 10 saker ni förhoppningsvis inte visste om mig, kanske är lite tråkiga men det var det bästa jag kunde komma på just nu! hahah. 

1. Jag avskyr att få komplimanger! Visst det är jätte kul, men jag blir jätte generad och jag hamnar i en jobbig situation.

2. Jag fyller år den 30 december.

3. Jag älskar julen! Jag verkligen hatar snön när jag är tvungen till att gå ut, men det är mysigt när jag är inne eller ute och leker med mina syskon. Jag älskar förberedelserna inför jul, julklappsshopping, julpyntning osv. Finns det något mysigare?

4. Jag älskar att ge presenter men tycker inte alls om att få från andra.

5. Första terminen på gymnasiet gick jag florist.

6. Jag är väldigt blyg.

7. Jag hatar att skicka sms om något komplicerat eller förklara något. Jag ringer helst upp.

8. Jag svimmar, jag vet inte vad det beror på jag har varit på flera undersökningar men dom kan inte hitta något. Senast jag svimmade var jag gravid, det var i december-januari någon gång, det var jätte jobbigt. Då var jag inne på borås sjukhus och gjorde ett ultraljud för att jag var livrädd för att det hade hänt min bebis något och det var första gången jag fick se honom.

9. Jag tycker inte om katter, jag tycker bättre om hundar. Det tråkiga är att jag är att jag är allergisk emot pälsdjur så jag kan inte ha något djur.

10. Jag är 164 cm lång. 

Love B 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats