Kladdkaksmuffins glutenfria
Dessa glutenfria kladdkaksmuffinsen var super GODA! Dom smakar precis som "vanliga" och det är inte så stor skillnad på mitt recept med vanligt mjöl som dessa glutenfria.
Jag valde att toppa med grädde och hallon, så gott!
Aiden fyller ju år nästa vecka och jag tänkte mig en tårta med kladdkaksbottnar och grädde, och det får bli den glutenfria för sakens skull.

175 gram smör eller margarin
2 ägg
3 dl socker
4 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 1/2 dl mjölmix
Ugn 200 grader.
Smält smöret, vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst, blanda i resten av ingredienserna och häll i en stor form för hel kladdkaka eller i muffinsformar, aluminium eller papper, jag tog aluminium för kladdkaksmuffins plattar ut sig i pappersformar. Ställ in i ugn ca 15-20 minuter.
Så gott det ser ut ??
Åh vad gott!